Cursus Duizeligheid

 In Geen categorie

Cursus Duizeligheid Fysiotherapie Klein

Cursus Duizeligheid Fysiotherapie Klein

Dinsdag 15 september 2020 hebben Marijke Walstra en Patrick Klein van Fysiotherapie Klein een zeer leerzame dag gehad bij SOMT University te Amersfoort met de cursus duizeligheid, waar verschillende vormen van duizeligheid werden besproken.

Naast een theoretisch deel werd er ook veel tijd besteed aan de praktische uitvoering van de klachten. Uiteraard was de gehele cursus “Corona-proof” met mondkap en indien nodig handschoenen.

cursus Duizeligheid SOMT

Locatie cursus

De cursus werd gegeven bij het SOMT University te Amersfoort als onderdeel van het LifeLong Learning programma waar onze praktijk vrijwel alle na- en bijscholing volgt.

Soorten Duizeligheid

Er werden verschillende soorten duizeligheid besproken die behandelbaar zijn met fysiotherapie/ manuele therapie. Van alle soorten is BPPD de meest voorkomende en goed behandelbare vorm van duizeligheid. Daarnaast werden neuritis vestibularis (ontsteking van de vestibulaire zenuw), presyncope (lichthoofdig zijn), disequelibrium (onvast ter been zijn) en andere vormen van duizeligheid besproken

Behandeling van Duizeligheid

Tijdens de cursus Duizeligheid zijn wij geschoold in het behandelen van mensen met verschillende vormen van duizeligheid, zodat onze kennis en vaardigheden nog meer zijn toegenomen.

Klachten van duizeligheid

Heeft u klachten van duizeligheid en wilt u weten of het behandelbaar is, neemt u dan contact op met ons. dit kunt u doen via mail: info@fysiotherapieklein.nl of via telefoon 050-3052777/ 06-45344018/ 06-83084119

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Fysiotherapie Klein Mulligan