Patrick Klein

Praktijkeigenaar

Sportfysio- en manueeltherapeut

Medische trainingstherapie, Medical Taping Concept

Meer over Patrick
Loopbaan

Nadat ik in 1993 ben afgestudeerd als fysiotherapeut, ben ik sindsdien ook als zodanig werkzaam. Ik vind het belangrijk mij voortdurend te blijven ontwikkelen en ik ben dan ook aanvullend in 1994 afgestudeerd als sportfysiotherapeut en in 2000 als manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort. Hierna heb ik nog een opleiding voor medische trainingstherapie gedaan, in 2004, en in 2006 heb ik de opleiding medical-/kinesiotaping gedaan.
In 2011 heb ik mijn opleiding als ‘professional master’ manuele therapie op het SOMT in Amersfoort afgerond en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de Master of Science ‘manuele therapie’ op het VUB in Brussel. Door voortdurend bij en door te leren, kan ik u altijd van de beste zorg blijven voorzien.

Persoonlijke interesses

Deze informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Marianne Otten

Fysiotherapeute

Healthy Aging, Sport- en chronisch zieken revalidatie, Lifestyle-coaching, Medical Taping Concept

Meer over Marianne
Loopbaan

Na afgestudeerd te zijn in Amsterdam ben ik vertrokken naar Zwitserland. De rede dat er hier in Nederland toen weinig banen waren was er één maar de liefde voor de bergen was de ander.  Een verschil van dag en nacht, tussen het centrum van Amsterdam en de koeien met bellen  onder mijn raam in een dorp in centraal Zwitserland.  Ik ben in Zwitserland begonnen in een algemene praktijk en heb daar ongelofelijk veel ervaring op kunnen doen. Toen heb ik ook de opleiding sportfysiotherapie gedaan.

Vervolgens verhuisd richting Zürich en na gewerkt te hebben in verschillende praktijken terecht gekomen in het universiteitsziekenhuis van Zürich, waar ik samen met andere de afdeling ergonomie heb opgezet.

Zowel bij sport als bij ergonomie draait het om de balans tussen belasting en belastbaarheid, dat is wat mij boeit.

Terug in Nederland heb ik jaren gewerkt voor een bedrijf dat zich richt op re-integratie, het vergroten van de inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers.

Sinds het najaar 2016 ben ik nu met veel plezier parttime werkzaam in deze praktijk. Naast mijn werk doe ik nog een opleiding aan de Hanze Hogeschool. Ik doe de master opleiding Healthy Ageing Proffesional; We worden met z’n allen steeds ouder en dat vraagt om nieuwe, slimme oplossingen om de kwaliteit van het leven te vergroten. Het gaat daarbij niet alleen over ouderen en ziekte, maar vooral ook over gezond opgroeien, maatschappelijke participatie en kwaliteit van leven.

Persoonlijke interesses

Naast mijn werk , mijn studie  en mijn gezin( dit in willekeurige volgorde) probeer ik door middel van sport het lijf en dus ook de geest een beetje in balans te houden.

Het leven op het platteland is heerlijk maar ik vind het ook fijn om regelmatig de reuring van de Amsterdam op te zoeken met z’n facetten.

Marijke Walstra

Fysiotherapeut & Personal Trainer

Sport- en chronisch zieken revalidatie, FAT- Tool, Medical taping, Medische trainingstherapie, Coaching

Meer over Marijke
Loopbaan

Wegens mijn grote affiniteit met sport ben ik mijn loopbaan gestart op het CIOS in Heerenveen. In 2013 ben ik afgestudeerd als sportinstructeur en fitness trainer. Vervolgens wilde ik meer waardoor ik de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen ben gestart. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut en werkzaam in de praktijk.

Persoonlijke interesses

Sport: Hockey, wedstrijdzeilen en fitness

Mijn affiniteit binnen de fysiotherapie ligt met name bij revalidatie na een sportletsel, revalidatie met een chronische ziekte en compensatie technieken/gedrag van het lichaam.

Neem contact op

U kunt een e-mail achterlaten en deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search