DE FYSIOTHERAPEUT

De fysiotherapeut is de aangewezen specialist als u klachten heeft van uw “ bewegingsapparaat”, hier worden onder andere klachten van uw spieren en/of gewrichten onder verstaan.

U kunt hierbij denken aan spierverrekkingen, een spierscheuring, verrekking van banden, pijn aan uw schouder, elleboog, pols, heup, knie of enkel.

De fysiotherapeut kan ook wat voor u betekenen bij hart- en vaatziekten, longproblemen en diabetes melitus

Bij Fysiotherapie Klein in Eelde- Paterswolde  en Groningen krijgt u deze zorg op maat. Wij vinden het zeer belangrijk dat er samen met u gezocht wordt naar een zo optimaal mogelijk herstel.

Tijdens de behandeling vormen wij een team waarbij er van beide kanten maximale inzet wordt gegeven.

de fysiotherapeut Groningen, Eelde-Paterswolde, Haren, Yde, Peize, Corpus den Hoorn, Wijert-zuid, Verzetstrijdersbuurt

DE BEHANDELING

Uiteraard heeft inspraak in de behandeling en het recht inzicht te hebben over het hoe, wat en waarom van de behandeling.

Het einddoel is om u in een zo kort mogelijke tijd terug te brengen (indien dit mogelijk is) op het niveau waar u weer in staat bent te functioneren zoals u dit kon voor uw klacht.

Een deel van de behandeling zal gebeuren in de praktijk en een ander deel doet u zelf door oefeningen te doen. Dit kunt u thuis doen, in onze trainingszaal of tijdens uw sportbeoefening met een aangepast schema.

Heeft u klachten van uw bewegingsapparaat, hart of vaten, longen of diabetes? U kunt zich aanmelden bij fysiotherapie Klein

RECHTSTREEKS OF VERWIJZING?

Het aanmelden kunt u telefonisch doen of via het contactformulier op de website. Ook als u vragen heeft over klachten en of dit te behandelen valt met behulp van fysiotherapie kunt u dit doen via de website.

Voor het behandelen van bepaalde klachten is een verwijzing van de huisarts of specialist noodzakelijk. Ook voor vragen hierover kunt u ons telefonisch of per mail benaderen.

Indien u het contactformulier heeft verstuurd nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom bij fysiotherapie Klein in Eelde-Paterswolde en Groningen.

 

Neem contact op

U kunt een e-mail achterlaten en deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search