De fysiotherapeut

De fysiotherapeut is de aangewezen specialist als u klachten heeft van uw “ bewegingsapparaat”, hier worden onder andere klachten van uw spieren en/of gewrichten onder verstaan. U kunt hierbij denken aan spierverrekkingen, een spierscheuring, verrekking van banden, pijn aan uw schouder, elleboog, pols, heup, knie of enkel. Bij Fysiotherapie Klein in Eelde- Paterswolde krijgt u deze zorg op maat. Wij vinden het zeer belangrijk dat er samen met u gezocht wordt naar een zo optimaal mogelijk herstel. Tijdens de behandeling vormen wij een team waarbij er van beide kanten maximale inzet wordt gegeven.

Uiteraard heeft inspraak in de behandeling en het recht inzicht te hebben over het hoe, wat en waarom van de behandeling. Het einddoel is om u in een zo kort mogelijke tijd terug te brengen (indien dit mogelijk is) op het niveau waar u weer in staat bent te functioneren zoals u dit kon voor uw klacht. Een deel van de behandeling zal gebeuren in de praktijk en een ander deel doet u zelf door oefeningen te doen. Dit kunt u thuis doen of tijdens uw sportbeoefening met een aangepast schema. Heeft u klachten van uw bewegingsapparaat? U kunt zich aanmelden bij fysiotherapie Klein na verwijzing van uw huisarts, maar u kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht.

Rechstreeks of verwezen worden?

Het aanmelden kunt u telefonisch doen of via het contactformulier op de website. Ook als u vragen heeft over klachten en of dit te behandelen valt met behulp van fysiotherapie kunt u dit doen via de website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom bij fysiotherapie Klein in Eelde-Paterswolde. Ook voor bewoners van Groningen, Assen, Haren en omstreken.

Neem contact op

U kunt een e-mail achterlaten en deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search