Cursus schouderklachten

 In Geen categorie, Laatste nieuws

Cursus schouderklachten

Schouderklachten:

Schouderklachten zijn zeer veel voorkomende klacht met name bij topsporters. Om zowel deze groep maar ook alle andere mensen met schouderklachten optimaal te kunnen behandelen heeft op donderdag 17 en vrijdag 18 juni Patrick Klein de cursus schouderklachten “Onderzoek en revalidatie schouder van de bovenhandse sporter.” van Prof. dr. Ann Cools gevolgd.

De nadruk op deze dagen lag op diagnosticeren van schouderklachten en oefentherapie, zodat de patiënt zo optimaal mogelijk herstelt en weer terugkomt op zijn of haar oude niveau.

Prof. dr. Ann Cools

Prof. dr. Ann. Cools is werkzaam bij de faculteit ” Medicine and Health Sciences” aan de universiteit van Gent (B).  Prof. Dr. Ann Cools is als fysiotherapeut en wetenschapper gespecialiseerd in het onderzoek en revalidatie van de schouder. Zij heeft de laatste jaren een enorme bijdrage geleverd aan de kennis over dit gewricht en de revalidatie hiervan. Regelmatig is zij spreker van grote internationale congressen, waardoor ze de “state of the art” van het schouderonderzoek en de revalidatie van de schouder kent.Tijdens haar cursussen, die ze over de hele wereld geeft, is ze in staat haar kennis en vaardigheden over te dragen op een manier die je uitdaagt er de volgende dag direct mee aan het werk te gaan.

Schoudernet Noord

Fysiotherapie Klein is aangesloten bij Schoudernet Noord, maar ondanks dit blijft de praktijk zich op schoudergebied bij- en nascholen zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schouderklachten, oefentherapie en onderzoek.

cursus schouderklachten prof. dr. Ann Cools

 

Heeft u klachten van uw schouder of heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via info@fysiotherapieklein.nl

U kunt ook bellen naar 050-3052777 of 06-4354408/06- 83084119 voor het maken van een afspraak

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Cursus Duizeligheid