‘Gezond in Beweging’ een beweegprogramma voor iedereen!

 In Geen categorie

‘Gezond in Beweging’

Goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn voornamelijk voornemens gericht op de gezondheid. Deze voornemens zijn echter lastig om uit te voeren. ‘Gezond in Beweging’ zorgt ervoor dat u de voornemens wel gaat uitvoeren!

‘Gezond in Beweging’ is een samenwerkingsverband tussen Fysiotherapie Klein, Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans, Previtas en Fit-Solutions. Een programma dat is gericht op het behalen van uw doelen die te maken hebben met de gezondheid. Het programma duurt 12 weken waarbij u onbeperkt kan sporten, voedingsbegeleiding krijgt, personal training krijgt en volledig gescreend en begeleid wordt door de Fysiotherapeut. Vanuit Fysiotherapie Klein zal Thomas Slijkhuis met u de intake afnemen, evaluaties uitvoeren en uiteindelijk een plan maken om de behaalde doelstellingen voort te zetten. Thomas is vanuit zijn revalidatie achtergrond gewend om met meerdere professionals naar een gesteld doel toe te werken!

Waarom het programma Gezond in beweging?

Gezond in beweging heeft een uniek karakter omdat meerdere zorg-professionals samenwerken met Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans. Door de samenwerking tussen de zorg-professionals en sportinstructeurs is dit programma voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is het een programma op maat. Gezondheid is voor iedereen anders, ‘Gezond in beweging’ zal passen bij het door u gestelde doel.

Hoe ziet het programma eruit?

Het is een 12 weken durend programma waarbij een uitgebreide intake wordt gehouden door de fysiotherapeut, diëtist  en u een schema op maat krijgt van de sportinstructeurs. Bij klachten aan het bewegingsapparaat zal het schema worden opgesteld in samenwerking met de fysiotherapeut. U wordt om de week a twee weken gezien voor een tussenevaluatie bij de diëtist. Als laatste wordt er een proefles personal training gegeven. Aan de hand van uw gestelde doelstelling wordt aangegeven wat de aanbevolen trainingsfrequentie en intensiteit is. Dit wordt tijdens de intake met u besproken. Doorgaans kan ervan uit worden gegaan dat er 2 trainingen per week zijn.

Verzekerd of niet verzekerd?

Het programma ‘Gezond in Beweging’ valt niet onder de basis of aanvullende verzekering. Het programma is op vrijwillige basis en is €120,- per maand. Voor leden van Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans is het €90,- per maand. Als er tijdens het programma aangeraden wordt om lichamelijke klachten te behandelen door de fysiotherapeut dat is dit volgens de reguliere vergoeding voor fysiotherapie.

Aanmelding

Het programma zal starten met een informatieavond op 22 januari 2019. Daarna zal de intakeweek zijn in de week van 4 februari. In deze week worden uw eerste stappen gepland naar een gezondheid om trots op te zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar groningen@ronhaans.nl met daarin beschreven dat je graag wil deelnemen aan ‘Gezond in beweging’!

Mail uw deelname intentie naar groningen@ronhaans.nl dan zal u op de hoogte gehouden worden van een volgende start van het programma!

Recommended Posts

Leave a Comment

Neem contact op

U kunt een e-mail achterlaten en deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search

Bindweefsel behandeling