Gezond afvallen met de Gecombineerde Leefstijl Interventie GLI

Wilt u gezond afvallen met de Gecombineerde Leefstijl Interventie GLI? Sinds kort is Fysiotherapie Klein gestart met het aanbieden binnen onze praktijk van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI.) Deze Leefstijl Interventie wordt gegeven door gediplomeerd leefstijlcoach en fysiotherapeut Marianne Otten en diëtiste Heidi Sportel-Wubs van previtas

Wat is de Gecombineerde Leefstijl Interventie?

De Gecombineerde leefstijl Interventie is een programma ontwikkeld door specialisten voor mensen die op een gezonde, veilige, verantwoorde, effectieve maar ook prettige manier onder begeleiding een gezondere leefstijl willen.

Heeft u overgewicht of diabetes type 2 en wilt u professionele hulp?

Moeite met afvallen? Heeft u suikerziekte? Wilt u op een veilige manier gewicht verliezen met professionele hulp of uw leefstijl positief veranderen? Dan is de GLI voor u de oplossing om uw leefkracht te versterken en op een bewezen effectieve manier af te vallen onder professionele begeleiding van onze specialisten.

Kan ik meedoen aan de GLI om een gezonde leefstijl te kijgen?

Het programma van de GLI is bedoeld voor iedereen van achttien jaar en ouder, met overgewicht en gezondheidsrisico’s in relatie tot overgewicht.

Een belangrijk aspect van het programma is u te motiveren uw leefstijl gezonder te maken en dit vol te houden voor langere tijd. Daarom duurt het programma ook 2 jaar.

De begeleiding van de GLI bestaat uit een leefstijlcoach, een fysiotherapeut en een diëtist. Gezamenlijk met de verschillende disciplines worden doelen opgesteld op het gebied van bewegen en voeding.

 

Gecombineerde Leefstijl Interventie GLI

Programma voor u persoonlijk op maat gemaakt

Om gezond af te vallen met de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI ) wordt er een programma voor u gemaakt.

Het programma bevat persoonlijke en  individuele coaching maar ook groepsgewijze  informatieve bijeenkomsten. Elk programma is op de individuele deelnemer afgestemd. 

Het GLI programma duurt 2 jaar waarin u regelmatig (minimaal 8 maal) contact heeft met uw begeleider.

Wat kost de GLI?

De kosten lopen via de basisverzekering en valt buiten het eigen risico. Het kost u dus geen geld alleen motivatie om echt te willen veranderen en wij helpen u daarbij gedurende 2 jaar.

Bent u geïnteresseerd om uw leefstijl te veranderen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Otten, telefoonnummer 06-836 77037 en mailadres: Marianne.Otten@fysiothereapieklein.nl of heidi@previtas.nl. 

Bekijk onderstaande filmpje voor een indruk.

Start typing and press Enter to search