Locatie Eelde-Paterswolde

Fysiotherapie Klein

Fysiotherapie Klein lokatie Eelde-Paterswolde valt onder de expertise van hoogopgeleid fysiotherapeut en manueel-therapeut Patrick Klein. Samen met zijn team aan specialisten wordt u geadviseerd op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, revalidatie, healthy aging, beweegprogramma’s en coaching.

De Lokatie

De praktijk is in het Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde. In dit moderne centrum bevinden zich de onder andere de praktijken van huisarts van Tuijl, huisarts Nijentap, psychologenpraktijk Marjan de Jong, Diëtistenpraktijk Previtas en Mondzorg Mellens

 

fysiotherapie Klein lokatie Eelde-Paterswolde, Groningen, Haren, Assen, Yde

De Praktijk

De praktijk is gelegen op de 1e etage en bereikbaar met de trap of met de lift. Hierdoor zijn wij bereikbaar ook voor minder valide bezoekers. Er is een oefenzaal aanwezig waar u kunt revalideren van uw klacht. Indien u uitgebreidere revalidatie nodig heeft kunt u naar onze andere lokatie in Groningen.

Bent u niet in de gelegenheid om de praktijk te bezoeken? Dan kunnen wij u, na verwijzing van uw huisarts, thuis behandelen.

Het Team

Op de lokatie aan de Hoofdweg werken naast Patrick Klein ook Marianne Otten en Marijke Walstra. Marianne is fysiotherapeute  en gespecialiseerd in artrose, diabetes, elleboogklachten, polsklachten, healthy aging en coaching. Marijke is fysiotherapeut en zijn specialisaties zijn (sport-)blessures en (sport-) revalidatie, long- en hartrevalidatie, schouder-, heup- en knieklachten. Patrick is fysiotherapeut en als manueel therapeut afgestudeerd aan de Universiteit van Brussel. hij is gespecialiseerd in hoofdpijn, nek- en rugklachten, schouderklachten, voetklachten en Mulligan concept.

Wij zijn aangesloten bij

Aan de hand van uw klachten wordt in overleg met u een persoonlijk behandelplan samengesteld. Wij proberen u binnen 24 uur een afspraak met u te plannen.

Start typing and press Enter to search