Bindweefsel behandeling middels de Fascial Abrasion Technique™

 In Geen categorie

Bindweefsel behandeling bij Fysiotherapie Klein!
Met een gepatenteerde Fascial Abriasion Technique Tool (FAT-tool) uw bindweefsel laten behandelen bij Fysiotherapie Klein? Dat kan! Deze behandeling wordt aangeboden door Thomas Slijkhuis. Na het afronden van zijn cursus Fascial Abrasion Technique kan hij uw beweeglijkheid in gewrichten ook vergroten middels de FAT-Tool.

 

Wat is Fascial AbrasionTechnique™?
Abrasion betekent letterlijk afschaven of schuren. Met de Fascial Abrasion Technique is het mogelijk om spanning in de fascie te behandelen van de onderliggende spieren. Deze techniek richt zich specifiek op de diepliggende fascie die om en tussen het spierweefsel ligt.

 

Diepe fascie

Afbeelding van http://n2physicaltherapy.com

Wat is Fascie?

Fascie is een bijzonder bindweefsel dat ligt rond spieren, botten en gewrichten. Fascie geeft ondersteuning en bescherming aan die lichaamsdelen en het geeft structuur aan het lichaam. Er zijn drie lagen fascie: onderhuidse fascie, diepliggende fascie, en verbindende fascie. Spanning in de fascie kan de beweeglijkheid van gewrichten en kwaliteit van bewegen negatief beïnvloeden.

Wilt u meer informatie over de fascie lezen? Klik hier! 

 

 

Fascial Abrasion Technique tool

Afbeelding van https://store.fat-tool.com

Waarmee wordt behandeld en wat zijn de voordelen?

Met de speciale gepatenteerde Fascial Abrasion technique Tool (FAT-tool) is het mogelijk om snel en effectief resultaat te bereiken, zodat de spanning van de fascie normaliseert en de kwaliteit van bewegen verbeterd. Gebruik van de FAT-tool zorgt ervoor dat op een snelle manier hardnekkige restricties en weefselstijfheid behandeld kunnen worden waardoor er in combinatie met het uitvoeren van oefeningen beter en sneller resultaat bereikt wordt!

Zie ook deze voorbeeldvideo!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

U kunt een e-mail achterlaten en deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search

Gezond in beweging